Unieke veiling 3 oktober 2015 – 04

logo-unieke-veiling

veiling-rit-met-paard-en-wagen

Op de foto Henk met paard Wendy

Nadat vorige weken bekend werd dat Alko Tolner, Dick Oelen en burgemeester Van Oosterhout diensten hadden aangeboden, ontvingen wij van Henk Beijering het bericht dat hij graag weer iemand blij maakt met een rit met paard en wagen door de bossen van Grolloo. Heeft u romantische plannen, bent u natuurgenieter of  paardenliefhebber of vindt u dit gewoon erg leuk?Maak op 3/10 gebruik van dit mooie aanbod, waarvoor hartelijk dank Henk!

veiling-biertapOok materiaal wordt aangeboden, waar we blij mee zijn. Zo hebben we o.a. een nog nooit gebruikt vloerkleed (opgerold en ingepakt) gekregen en kunt u straks thuis een heerlijk biertje tappen met een zelftap, ook nog nieuw!

Er hangt meer in de lucht, blijf ons volgen!

Met de opbrengst van de veiling kunnen we de upgrading van het Markehuis weer een stap verder brengen. Met het vertrek van de peuterspeelzaal als vaste huurder (en dus inkomstenbron), wordt gezocht naar een structurele invulling van een momenteel leegstaande ruimte in het Markehuis, waarmee ook inkomsten gegenereerd worden. Leegstand kost geld en linksom of rechtsom zal iedere gebruiker dat in de portemonnee gaan voelen. Vorige week vertelden we u al iets over de subsidieaanvraag voor het realiseren van een fitnessruimte in het kader van Sportdorp Grolloo. SportDrenthe helpt ons daarbij en een aantal verenigingen heeft intentieverklaringen getekend. Voor het slagen van de aanvraag is het wenselijk dat het dorp ook zelf middelen inbrengt. De veiling kan daaraan bijdragen.

U heeft de afgelopen dagen ook weer kunnen genieten van Crescendo en woensdag 8/4 staat een instuif op het programma. Crescendo kent hoge materiaalkosten. Een deel van de veilingopbrengst is bestemd voor onze muziekvereniging.

Voor meer informatie over de veiling of het inbrengen van diensten en voorwerpen kunt u terecht bij de veilingcommissie.

veiling-aanmelding

veiling-broodje-Gieten veiling-streekmosterd