Nog een kleine twee weken…..!

Veilingnieuws Grolloo Springlevend 2018
Nog iets minder dan 2 weken en dan is het zover! En nog steeds komen er nieuwe kavels binnen. Een overweldigend aanbod! Waarvoor hartelijk dank!

Deze week starten wij met het maken van het kavelboekje, dit is tijdens de kijkavond en de veiling te koop in het Markehuis. Op de kijkavond van 12 oktober kunnen alle producten en diensten worden bezichtigd. De diensten en versproducten zijn terug te vinden als afbeelding op de kavelwand.

Nieuwe kavels
Deze week zijn er weer mooie aanbiedingen binnengekomen. Garage Buisman biedt 2 x zowel een aircoservice aan als 2 uur korting op de uren van een grote beurt. Bloembinderij ‘de Bloemgaard’ uit Rolde biedt een vaas met boeket aan, Lukas Koops heeft 3 pakketten met gesigneerde boeken aangeboden. Robin van Urk van hondenschool Robin biedt 1 uur privéles van de hondenschool aan. Ooit al eens diverse soorten whisky willen proeven? Het Wapen van Schotland uit Hooghalen biedt een toegangskaart voor de maandelijkse whiskyproeverij aan. Aliens Boeketterie uit Rolde heeft een cadeaucheque van € 15,00 ingebracht en Marion Burghgraef biedt 2 uur les aan om van een lapje stof iets moois te naaien op de naaimachine. José Meems, bloemsierkunstspecialist i.o. zorgt ervoor dat uw huis in de herfst en met de kerst er fleurig uitziet. Zij biedt een cheque voor een herfstbloemstuk en een cheque voor een kerstbloemstuk aan. Taxatiebureau Bart Ek verzorgt graag de taxatie van uw woning, Bart biedt een woningtaxatie aan t.b.v. financiering voor woningen binnen 20 km vanuit Grolloo. Zijspanteam Streuer biedt 2 toegangskaarten aan voor de Gamma Racing Day van 2019.

Kortom: fantastische kavels!

U komt toch ook?
– Vrijdag 12 oktober van 19:00 – 21:00 uur kijkavond
– Zaterdag 13 oktober vanaf 10:00 uur de veiling van Grolloo Springlevend 2018!